Punkt!

Ta och kom hem, saknar dig föör mkt... <3

Haha (A)

Har inte skrivit på ett tag, pga att det inte har hänt så mycket. Kan ialla fall säga att jag följde Maggan hem igår och åt där, och sedan köpte vi glass och såg teve.
Nu ikväll innan jag ska vara med MIa, så hade jag tänkt plugga lite Nk... Ja, faktiskt, vill som ändå klara VG-MVG (A)


Bara för att hon är söt :]

Måndag!

Gash, så varmt det har varit ute idag! Riktigt sommarväder. Kan inte förklara med ord hur härligt det är ute med värmen och allt.
SYND BARA ATT MINA PARTYGLAJJER ÄR BORTA(!) Ajja, de finns säkert här någonstans, hoppas jag. Annars har jag rååpluggat fysik ikväll, är verkligen jätte nervös inför kursprovet i morgon.... Tagga 200 min... Sedan är det bara två prov kvar. MatteB kursprov och Naturkunskaps prov. Vi håller också på med en engelska uppsats.

Nog med skolprat. Alla verkar ha fått sommarjobb? Men inte jag. Känns verkligen surt, kommer vara pank under sommaren, och jag kommer vara pank EFTER sommaren med... Någon som har ett jobb över??


OOOJ

Hehu, jag kanske ska ta och lägga mig? Det är ju trots allt skola i morgon! Men problemet är att jag är för pigg?! Ajja, hoppas ni står ut med en trött Emma i morgon.

Hooj ♥

Hmpf...

arg.

Opppsii

Haha, har märkt att jag inte skrivit något sen i fredags! Men det har väl hänt lite saker. Som sagt, i fredags var jag på bio med Mange, Sofie och Anton. Vi såg "Änglar och Demoner". Själv tyckte jag filmen var jätte bra och spännande. Man fick sig också lite goda skratt under filmen!

Igår på dagen var jag på stan med familjen. Mamma köpte en avslutningsklänning till mig och ett par leggins! Senare blev det att plugga som bara den!! Senare kom faktiskt mange förbi och vi såg en film på tv 4+ (A)

Idag har jag sovit länge och sedan pluggat! Det är nog det ända jag gjort idag, eller vi var hos farmor och farfar på fika. Senare ikväll har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra, men ngt roligt blir det då i alla fall!

Skriver kanske senare ikväll! PUSS

Fredag!

Godmorgon! Eller man kanskse ska säga god dag? Haha, ialla fall, nu är jag uppe och just ätit frukost/lunch och ska snart bege mig till ICA för att inhandla lite saker. Annars då? Jo, dagen idag blir väl att spendera likadant som igår, förutom att jag ska på bio ikväll! Ska se Änglar och Demoner, har hört att den är bra. Men vi får väl se vad jag tycker efteråt.

Nej nu måste jag ta och göra lite vettiga saker innan ICA.

Hoooj!

Busigt (A)

Haha, jag har ju helt glömt bort att visa er min fina tårta som jag fick av underbara människor i klassen när jag fyllde 17!

Haha fråga mig inte varför det står kalle på min tårta... Johan kanske kan förklara varför det står Kalle ;)?
Men visst är den fin?


Sol= ME LIKE !!

Jag älskar solen! Det var varit soligt lite av och till idag! Självklart har jag legar ute i solstolen hela dagen! Men har jag blivit brun? NEJ, förstår inte riktigt vrf inte jag blir lätt brun som alla andra.....

Ajja, iaf ska jag nog sitta och göra lite fysik! Vill verkligen inte, så det blir nog att vara med någon efter ca 1 timme kanske (A) Haha, jajja vi får se hur jag gör!

Har som inget mer intressant att skriva, mitt liv består just nu bara av pluggning... Men något roligt är att jag ska på bio i morgon! :D Kan skriva lite mer om det senare!

Hihi, bara för att viktoria e så söt! ♥


@ Maggans place!

Just nu sitter jag hemma hos sötmaggan! Tänker nog vara här ikväll hade jag tänkt, orkade inte plugga mer, så jag drog hit. Vi ska nog se film och gå och köpa godis (A) Har ju faktiskt ett litet lov nu ju! Ledig i morgon och på fredag! Gillas verkligen!

Nu har jag brist på att ha något att skriva om, eftersom maggan är i duschen och jag har tråkigt...
Haha nu kóm visst maggan tebax!!

Hooj! ♥

Sen uppdatering!

Japp jag vet, men det är så att jag kom hem kl 3, satte mig direkt vid skrivbordet och började plugga fysik, blir verkligen irriterad när jag inte förstår! Ajja, hur som helst gick det bra i början att plugga, det ända jag är osäker på nu är rörelse och lite optik.. Ja faktiskt, alla säger att optik är lätt, haha men jag förstår verkligen inte endel saker (A)!

Senare nu ikväll har jag varit i Ursviken och haft roligt! Jag drog till Mange och vi såg film med Maja och Joel ett tag, men när filmen var slut skulle dem dra vidare ;)
Själv kom jag hem vid halv 11, och nu väntar varma mackor och Oboy, sedan SÄNGEN!!

Sov gott!! ♥ Hoooj!


Justja 2 juni klipper jag håret ;)


Aww


Bara för att den här låten är bra, och har en stor betydelse ♥



Sola idag!!

Satan så härligt med sol! Gillas verkligen, man blir en mycket gladare människa av att det är soligt. Idag hade jag sovmorgon till 10.40! Men på skolan väntade 2000 m! Usch, var inte peppad alls på att springa + att jag är förkyld. Var tvungen att gå andra varvet, fick ingen luft!!
Senare träffa jag en snygging ;]


HAHA gaaah brist på ngt att skriva om!! återkommer i morgon eller ngt! HOOJ


Saknar Lina :( <3

Varför?

Varför ska jag av alla människor ha svårt för att bli brun? Jag har legar och solat hela dagen, men har jag fått någon färg? NEJ.... Bajs...

Ajja, jag får väl bara hoppas att det kommer fler soldagar så jag kan ligga i solstolen o pressa (A)



I´m fell in love with...

Hejsan hoppsan lillebror! HAha nej jag drev, men godmorgon kanske jag ska säga, vaknade runt 12 snåret  och har börjat piggna till nu!

Idag händer det nog inte så jätte mycket, men ska iallafall snart ut och sola!! ME love solen! ♥

Går dagens citat: "- Man känner ditt hjärta slå jätte fort!
                                  - Mitt hjärta slår för dig" ♥

Bloggtorka?

Jag ber som mycket om ursäkt för jag inte skrivit på ett tag, det finns ju faktiskt NÅGRA st som läser detta...

Iaf, igår var jag hemma hos lina med vikkan och isabell och gjort två tårtor, för vi skulle fira Johannes, Johan, Nortex och Pierre. Kvällen gav verkligen jätte många skratt, särskilt när Johannes öppnade sitt paket! Haha, Lina hade beställt hem en MANKINI ( boratbikini) Haha, mycket roligt att se hans min..;)
Senare under kvällen kom Mange :] och hans vän :) Vart en tidig kväll för mig, mi padre kom och hämtade mig runt 11...

Idag, följde jag med till min farmor och solade och pratade lite skvaller, gillades verkligen! Sedan nu ikväll blir det att se Eurovision Song Contest med Mange :D

Helgen verkar rätt bra hitils ;) Vem kan förstöra mitt humör nu?

Pusshej! ♥

@skolan

Gillar verkligen INTE CAD-A idag......


Hahaha :]

Emma är mycket glad... Kommer sova på moln i natt !♥

Mer om mitt TOKIGA liv i morgon, puss! ♥

Det här med rubriker....

Kan börja med att säga att jag inte mår så bra idag... Har mått illa,frysit och haft feber... Men det är väl bara att käka ibumetin och hoppas på att det blir bättre...

Annars, idag hade jag sovmorgon till kl 12.40, Gillades verkligen :D! Vi hade nämligen inte idrott.. Stackarna som var tvungen att ha CAD på morgonen (A) ;) Och kvällen blir att spendera med näsan i fysikböckerna.. Usch.. :( Taggar helg redan nu (A)


Se yaa ♥

Ingen bra början...

Slutade kvällen igår förbannad, vaknar upp förbannad! Verkligen ingen bra start på dagen.... Och en annan dålig sak var att jag vaknade upp med ont i halsen! Verklige, verkligen inte bra!



Till något roligare, det är lördag idag! Vilket betyder att jag ska på bio! :D Fast det är inte förens ikv... Men ändå! Annars blir det att ta det lugnt nu på dagen, och ta vara på ledigheten!

/Du ska veta att jag bryr mig om dig, ingen annan kan ändra min åsikt om det!/ ♥

TJOHOO

Har ju färgat håret idag somsagt, blev verkligen nöjd, bild kommer senare...
Stressade hem från frissan, för att Amandas familj skulle komma hit på middag, har verkligen saknat den kvinnan! ♥ Mihi

Vi åt god mat och sedan bänkade vi oss vid datorn där vi lyssnade lite på musik, sedan DROG VI UT MOHAHAH oj.. haha vi drog ut(A) Sedan blev det efterrätt höhö.. (A)

Sedan har vi inte gjort så mycket, det gamla vanliga och mycket bus!

Skriver i morgon PUSS!♥



8 maj

Justja, jag hade lovat att skriva om vad som händer då! jag ska nämnligen färga håret!

Världsbäst på laga köttbullar!

Tagga att engelska nationella gick as bra! Tagga att jag klara mycket över G på matteBprovet, tagga att jag är glad igen, tagga att det snart e skolavslutning, tagga att de snart är sommar!

Hehe jaa som sagt, min dag idag har varit riktigt rolig! Iaf för mig, har varit glad hela dagen! Tex på idrotten! Vi hade handikapp idrott, vi körde lite rullstol! :D As skoj, sedan hade vi nå blind tjaffs med, men det var inte lika roligt.. ;)

Gash, vet inte hur jag ska beskriva känslan i mig haha (A) e som gald men ändå glad? Haha öööh, jaa men ni kanske fattar (A)

Taggar oxå att jag har sovmorgon till 12.40 på måndag (A)

Ha det underbart! Puss <3

Kan ju som lugnt säga att nu är bäst i världen! <3 Älskar er! <3


Kallt

Fryser som satee!! verkligen askallt nu efter det regnat!
Kan det bara inte bli sommar nu ;)?  Min dag, inte hänt ett skit, eller jo, mina pengar på mobilen är typ slut! Undrar vrf?

ikväll ska jag sitta och ruttna vid datorn... Har som inga andra planer ;)

Hoooj

Tisdag kväll

Kvällen har jag spenderat hos min kära moster som fyller år idag! Grattis till henne. Vi blev dit bjudna på fika och tårta, vilket var as gott!  Haha, mådde inte så bra när jag kom hem, för mycket grädde ni vet...

Annars så har jag suttit vid datorn mest hela kvällen, justja, har läst lite i engelska boken!

Nu orkar jag inte mer, Hoooj


Mohahah Kärlek (L)

Måste verkligen vara tidernas bästa låt! <3<3     


Tisdag!

Måste bara säga, DÖD ÅT PHOTOSHOP!! Gah, vi håller på med det på bilden på skolan... Ska färglägga ngt mönster vi gjort... Antingen är jag jäkligt dålig på det eller är det datorn som är emot mig... Haha, fast det kanske är både och (A)?

Ajja till något roligare, har köpt ett par skor idag! Det var fasen storlek 37?! Galet..

DS_242943_A.tif  Skon ser ungefär ut såhär, men den e gjord i tyg istället för skin och rosetten är gjord av snören istället. Köpte skorna på dinsko för 249 :-
Tycker skorna är mycket söta, passar bra nu i sommar... Har en värdelös kamera, ger inget att ta bild på skorna och lägga upp :P

Har absolut inga planer om vad jag ska göra ikv.. Det kommer nog upp något.
HAre bra HOOOJ

isabell @ emmas blogg

Nu har du din nya design =)
hoppas du blir nöjd =D
älskar dej <3
// isabell

Taggar om!

SÅ! Slut på ledsna tider, jag lixom taggar om ;)! Klart att det är svårt att gå vidare, har varit där ALLTFÖR många ggr nu.

Men nu, ser ljust på framtiden (eller ja, intalar mig själv det iaf...)

Annars så hade jag matteprov idag! Gick väl inte så jätte bra, hoppas iaf på ett G. Haha, måste berätta en lite rolig sak. Varje gång T.ex. Viktoria gör ngt rolig min eller när hon äter och det flyger ut lite mat ur munnen, så lyckas jag ALLTID se det och sitter och skrattar för mig själv på andra sidan bordet. Kan ju säga att det hände idag med, fast inte med Viktoria. Nämner inga namn, men GASH fick mig då ett gått skratt (A)

Ska nog ta och läsa lite i engelska boken... Ska som vara utläst denna vecka!






STRESS PUSSHEJ


Jahapp...

Hejsan hoppsan, ska försöka att inte vara så depp här, men såklart är det inte lätt.... Bara att bita ihop och gå vidare fast allt känns som ett helvete...

Finns som inget jag kan säga, har suttit och tänkt igenom allt vi gjort och sett efter om jag kunde ha gjort ngt annat för att det skulle bli bättre, såklart hittar man hur många fel som helst... Som sagt, har inget mer att säga...



Justnu är det bara tagga att springa broarna runt på gympan i morgon, och sedan tagga matteB prov... YIPPIE!!!

Livet leker... ( vem fan kom på de där citatet?)

HA!

HA där fick jag så jag teg. ÄNTLIGEN när man är glad och hittat ngn man tkr om, så slutar det lika snabbt som det börjat... Ska inte gå in i detalj, men jag älskar dig fortfarande av hela mitt hjärta, men just de där orden fick det att brista helt! Det är inte ditt fel, men jag hoppas du tänker efter nästa gång!

I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you're hurt too but what else can we do,
tormented and torn apart

I wish I could carry your smile in my heart
For times when my life seems so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

I'm all out of love; I'm so lost without you
I know you were right believing for so long

I'm all out of love, what am I without you?
I can't be too late to say that I was so wrong

I want you to come back and carry me home
Away from these long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right

And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone, I'll be gone...

I'm all out of love; I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you?
I can't be too late to say that I was so wrong

Oooh, what are you thinking of

What are you thinking of?

What are you thinking of?

What are you thinking of?

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long

I'm all out of love; I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you?
I can't be too late
I know I was so wrong
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you?
I can't be too late to say that I was so wrong


I can't be too late to say that I was so wrong

090503

3 maj idag, och det betyder att i morgon är det 1 månad med C <3 Tiden har verkligen gått fort!

Här kommer en liten sammanfattning av min helg:

Torsdag: Var då i stan med massa människor och hade j*vligt roligt. Var först hos I och sedan drog vi ut. Synd bara att Chrille skulle dra, kände då ingen mening med att vara kvar (tråkig som jag var...)
Fredag: Pluggade lite matte på dagen (eller ja försökte...) senare på kvällen drog jag till Ersmark och myste med Chrille.
Lördag: Vaknade upp med Chrille och vi gjorde inte så mycket på dagen, senare när jag kom hem var det bara att fortsätta plugga lite grann..... Man ska inte plugga på en lördag, men ibland så måste man.. Efter middagen drog jag till MIA :D Synd bara att jag var tvungen dra så tidigt.
Söndag: Ja, vad har jag för planer idag? Vet inte riktigt, det blir väl de där pluggandet och förga mammas hår, annars har jag absolut inget att göra..

Ajja, allt för mig.. Simma lugnt!


Lördag!

Gash så härligt väder det är ute! :D Man blir verkligen glad nu när det är soligt och varmt!<3 Min kväll igår tillbringade jag i Ersmark med Christoffer.

Senare idag när jag kom hem la jag mig i solen och solade och gjorde lite matte (A) matteB prov på måndag....
Ikväll ska jag vara med älsklings mia<3 Var som länge sen :(<3


090501

Helluuu!! Det var ju valborgs igår! Hoppas att alla tog det lugnt!? Min kväll igår var rolig. Var hos Isabell med folk o hade det as kul!! Men jag drog rätt tidigt.

Idag, har jag hunnit med att göra lite matte och sola. Inte så mycket mer faktiskt. Ikväll bär det av till Ersmark till min älskling! <3

Vi hörs! PUSSHEJ


RSS 2.0