Verkligen jätte tråkigt....

Mitt liv just nu är verkligen jätte tråkigt, det händer absolut ingenting, som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit något i veckan, och det är pga att det inte har hänt ngt...
Men jag kan ju börja med att skriva något onödigt varje dag ;)?

Till något helt annat...
KEVIN BORG FFS!! Han borde ju vinna idol? inte sant? Har nog aldrig sett någon människa som kan sjunga så fruktansvärt bra och i så många olika teman.!!!
Om han kommer etta, kommer han inte bli bortglömd som de andra ettorna, eftersom att Kevin är så pass bra som han nu är!
Om han inte vinner tänker jag bojkotta IDOL ( även fast jag inte kommer att hålla det, men iaf!)
Det är Kevin som gör idol!


Igår efter skolan drog jag, Viktoria och Lina på stan ( eftersom att Isabell skulle hem och städa innan vi skulle komma!) Vi lodade omkring och köpte lite godis etc..
När vi kom hem till Isabell, gjorde vi middag som bestod av Tacos! Mycket gott!! När vi dukat bort, skulle jag och Isabell vaxa benen!! Herregud så nervös jag var! Trodde verkligen att det skulle göra ont! Men sen när de ryckte bort "plåstret" luggades det bara till lite grann... Hihi, jag är på att göra det en gång till!!

Hoppas ni får en härlig lördagkväll!

Bus.

Äntligen helg!

YES YES!!! Äntligen helg!!
Är mkt ledsen över dålig uppdatering, men det har inte hänt så mycket för mig i veckan :( Bara plugg.. Hade fysik prov idag som gick skit dåligt.!

Iaf, idag, fredag är jag med Clara och vi ska käka godis och bli tjocka, Idol är ett självklart fall idag!
Annars i helgen händer det inte alls särskillt mycket.

Hoppas alla ni där ute mår bra!

Bus.

Kladdkaka!

Sry för dålig uppdatering.. igen..

Ajja, nu på förmiddagen har jag och min syster bakat! Hon bakade två sockerkakor, medan jag bakade en kladdkaka! Jag verkligen ÄLSKAR kladdkaka (A) Det är ju inte nyttigt, men någon gång så unnar man sig det! :D

Har som inte så mke mer att berätta...

Hare toppen!

Bus.

Lyssna.. bara lyssna.




Lyssna bara på texten...<3

Måndag!!

Jag verkligen ogillar måndagar! Man är alltid seg när man vaknar och orkar inte göra något alls!! Jag tror jag börjar bli lite sjuk, har nämligen ont i huvudet, snuvar och hostar lite... INTE bra..

Iallafall... Har engelska redovisning på onsdag... Jag är jätte nervös, för min engelska är inte ett dugg bra! Ajja, vi får se hur det går.
Annars händer det nog inte så mycket mer roligt i veckan... Iaf vad jag har hunnit planera.

Bus.

C&K

Måste bara berätta att C och K är de bästa människorna jag vet!! Seriöst, det finns inte många som är lika brydda och snälla och underbara.... etc.
Om det inte vore för ni hade jag gett upp.. <3

UTMANAD!!!

Jag blev utmanad av fuljevel.blogg.se

Reglerna är följande;


Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

_________________M I N A S J U

1. Jag är extremt kittlig
2. Jag skrattar som ett DJUR ?!
3. Jag är bäst på sjunga... NOT
4. Jag är beroende av min mobiltelefon! <3
5. Jag ÄLSKAR att sova :]
6. Jag tycker om att titta på IDOL (A)
7. Jag att äta SUSHI!!

Utmaningen skickar jag vidare till: Det berättar jag PERSONLIGEN för dem!

STRESS??

Hejhej! Allt bra?
Med mig är det bra, men det är mycket stress för tillfället. Tre läxor som ska in i morgon... Tänkte bara skriva lite grann om dagen innan jag ska fortsätta med engelskaredovisningen.

Idag har det varit stressigt, skriva ut en beskrivning på ett kök som vi gör på TMS lektionen, men såklart strular skrivaren. Tänkte jag kunde skriva ut den på lunchen, men då fanns det ingen ledig dator med Ikea Kitchen installerat! Men oturen vände och blev tur, jag hade skrivit ut samma papper förra veckan, men inte hittat deti skåpet, men som  tur var hittade jag papprerna och kunde lämna in dem.

Men nu måste jag verkligen fortsätta läsa engenska boken! Skriver om lite mer roliga saker i morgon!

Bus.

Onsdag!

Hejhej, hur mår ni? Jo idag kan jag då säga att jag mår lite bättre, men inte 100!

Idag slutade jag 13.15!! :D Skit bra! Efter vi slutat gick jag och två andra i min klass på stan, det är nämnligen FARSDAG på söndag. Vi gick och tittade efter farsdagspressenter, själv hittade jag en svart tröja med gråa ränder på åt min far :]

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske kompis, kanske GODIS och film ;)? Jajja, vi får se hur det blir!

Tänk positivt!

Bus.

Jag som mådde så bra!

Jag som verkligen trodde allt var bra igen, men icke... Såklart kommer nya problem att hanskas med, eller att man blir sårad IGEN.... Alltid är det något nytt, när man äntligt löst ett problem, dyker nästa upp.. =/


Jajja, till något vättigare.
Idag har jag haft någorlunda kort dag ( slutade 15.05!!!) Ända roliga ämnet idag var bild och LUNCH <3 På lunchen drog jag och en kompis i min klass till Kaplan skolan och hälsade på, men alla hade antingen lunch eller lektioner, så vi träffade inte så många vi kände...

Ikväll kommer jag nog sitta hemma och ta det lugnt! Orkar nog inte fara någonstans ikväll...
Kommer säääkert skriva något mer då, men om inte, Ha de bra!!

Bus.

Bra med blogg...

Det som är bra med blogg är att man kan skriva av sig hur mycket man vill, man kan skriva ner roliga minnen eller något som hänt under dagen. Bloggen hjälper till att bevara minnen och dela med sig till andra! Om man har tråkigt ngn dag, kan man bara sitta ner och skriva precis vad som helst, man har liksom inte tråkigt då.



Ajja, till något annat.
Idag är det söndag, sista dagen innan skolan börjar om.. :( Dagen ska jag nog spendera med att göra klart de sista läxorna och kanske vara med någon busig kompis :]

Igår, var jag bjuden på halloween fest hos en kompis, vilket var jätte roligt. MÅSTE GÖRAS OM!! Vi var i ett hus, och hon som höll i det tvingade oss att gå upp på övervåningen, där vi skulle plocka upp självlysande flugor (A) Men vi var inte själva i rummet, utan hennes pappa satt där som en"docka" JAG vart iallafall skiträdd (A)...

Ha en trevlig söndag!

Bus.

RSS 2.0