Yoooo

Hejsan, jag uppdaterar min kväll i morgon, är lixom för trött nu (A)?

.........

Och plötsligt så är allt ett helvete... Pallar man nånting längre?

Hahhaaha....



Bara jag som går omkring och sjunger den här låten hela tiden? Gillar den verkligen inte, men har man en syster som gillar den så har man... <3

Great!

Toppen dag idag, haha snacka om humörsvängningar ;)! Som sagt, har varit glad och på bra humör idag! Även lite stressad men det kan inte förstöra mitt glada humör. Varför jag helt plötsligt är glad kan nog ingen svara på, inte ens jag!
Annars då? Jo, ikväll blir det nog att gräva ner sig i matte böckerna... Måste verkligen plugga!

Nu lämnar vi skolan och alla andra tråkigheter (A) höhö..
VALBORGS I MORGON!! TAGGAR TILL TUSN!

Justja, GRATTIS JOHANNES O JOHAN PÅ 17 ÅRS DAGEN!

Pösshej!!




Haha den där bjuder jag på idag!!

Ibland blir man arg...

Som idag! Herregud, har varit förbannad/arg/sur hela dagen. GASH! Det började med att jag drömmde att jag var arg och bråkade med "några gamla" kompisar. Sedan när jag vaknade upp var jag fortfarande arg. Detta humör följde mig till skolan där allt gick åt skogen. Som först på bilden, vi skulle använda PhotoShop HA! såklart var turen inte på min sidag och allt fuckade sig!
Sedan fick jag veta att jag hade @#//**@ Bild på hålet på lunchen, då jag redan hade planerat in något annat!
FY för den dag säger jag bara!


Sur......

TAGGAD

Från emo stunder till TAGGA VALBORGS STUNDER! Blev lite ändrade planer och genast blev allt mycket mycket bättre!! Men det bästa är nog att älsklingen ska vara med :]

Kvällen har jag spenderat med min svenska bok. Och duktig som jag är har jag läst ut den, alltså sovmorgon på onsdag! YES! Annars har jag suttit vid datorn och inte gjort så mycket mer! 
Ett annat bra datum är 8 maj! Men mer om det senare!

Godnatt Hooooj !




Källa: Google


Emo dag...

Haha, är väl inte på så bra humör idag. Det har varit en FAIL dag ända sedan i morse. Ska väl inte på in på detalj, orkar bara inte!!
Nu snart eller kanske senare ska jag börja läsa min svenska bok, den ska vara utläst tills på torsdag, för då får vi som läst ut boken sovmorgon nästa onsdag! CHILL. Och inte nog med det, när jag kom hem fick jag världens panikont i magen! Vet verkligen inte vad det är för fel på mig idag...

Jajja, ska fråga min syster om om orkar cykla med mig till ICA (A)..

Puss <3

Söndag!

Godmorgon bloggen! Har verkligen sovit ut i natt. Johan, Lina och Isabell drog kl.12 hem till sig, och jag gick och la mig efter dem hade farit, var så sjukt trött!
Men iaf, igår fick jag trevliga presenter ( ;) ) Jag fick en korsett (?!) och ett par s-trosor och Body Butter! Haha, trodde först det skulle vara något "mer" farligt i paketet (A)

Idag, söndag. Vet jag inte riktigt hur det blir. Jag hoppas på att jag ska få skjuts till Christoffer, eftersom under påsklovet var han här nästan varje dag. Men jag hoppas på att jag ska få skjuts till honom! <3

Btw. JAG TAGGAR INTE SKOLAN I MORGON!!!!

Lördag

Kom hem för ett litet tag sen från Christoffer <3 Sovde där från igår tills idag. Dagen idag blir att städa HUSET eftersom Isabell, Lina, Johan och kanske Pierre ska komma och fira mig i efterskott! Synd bara att Viktoria inte kunde följa med=(  VERKLIGEN SYND =( <3

Annars då? Jo, är arg på mig själv för att jag glömde NK:n  på skolan..... FUCK, jag som skulle plugga in det där...

Ajja, livet fortsätter, PUSSHEJ

WIIHOO

GRATTIS PÅ MIG! FYLLER 17 IDAG! TAGGAR REDAN 18!!!



Haha, hej! Hur mår folket idag? Själv mår man som en GUD! Inte bara för att jag fyller år, utan för att jag har  VÄRLDENS underbaraste vänner och pojkvän! <3
Riktar mig speciellt till favvis tjejerna i TE1B... <3 Nu ikväll blir det att äta middag med två kompisar, C&K. Kommer verkligen att bli mysigt.

Kan uppdatera lite sen om jag har tid!

PUSS!

ÄLSKLING!!

Godagens bönor! Igår var jag med älsklings Isabell, vi flummade iväg riktigt rejält. Det var verkligen länge sen man kunde vara så där flummig(A) Hihi vi gick ut och joggade(?) var utanför SSU och tjollrade på hahah.

Annars idag har jag varit och sökt sommarjobb ( de frågade då efter mitt nummer :D) och senare ikv blir det att BOWLA med Älskling, JennyLa, JennyLi, Bassan och Stigge :D Det blir nog kul! Känner mig riktigt taggad, jag ska VINNA!! haha eller inte.. (A)


PUSS


HEJDÅ SKELLEFTEÅ!

Och hej SORSELE!
Ska jag var 100 % ärlig vill jag verkligen inte fara! Vill hellre stanna hemma och umgås med kompisar och älsklingen!<3 Känner verkligen nu att jag inte kommer vara så glad nu i helgen. Jag kommer bara tänka på att få komma hem igen! <3

Ajja, det är bara att bita ihop och vänta! Annars så har jag PÅSKLOV IDAG!!! :D LYCKA, påsklovet är verkligen efterlängtat! Haha det är inte alla som blir 17 nästa lördag (A)?!

Nu ska jag fortsätta packa........ Ses!

@ Isabells place

Sitter här med roliga människor och dom ville att jag skulle lägga upp en bild!



hehehe :]

090404

Godmorgon!
Hur mår alla? Själv mår man som en GUD. Kan inte beskriva känslan bättre. Allt känns otroligt bra, allt är som perfekt :]

Annars då, jo, idag ska jag bara ta det lungt och kanske göra lite fysik (...) Haha, annars om det inte blir av blir det nog DATORN (A).
Too niiiiggght blir det förhoppningsvis vara med några från klassen! Fast jag hellre vill vara någoonannantans ikväll (A) ( Men ni förstår nog (A) )

Ha det bra! <3

090401

FÖRSTA APRIL IDAG!
Har faktiskt inte blivit lurad alls idag. Men däremot blivit jätte GLAD :D
C ville komma o äta lunch med mig igen och sedan gå på stan :D Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Var och gymmade med Isabell efter skolan. Är verkligen inte PEPP längre :S undrar vad som har hänt :O?!

Sedan när jag kom hem åt jag en snabb middag och sedan satte jag mig vid datorn och skrev klart repotaget!
WELL DONE !

RSS 2.0