Bara jag?

Hejsan, är de bara jag som inte har varit på mellandags rean idag? Det verkar som att alla har varit där och stor shoppat?! Jag vaknade runt 12 i morse och insåg att det inte var någon bra idé att åka in till stan och shoppa på rean, eftersom ALLA i hela SKELLEFTEÅ skulle dit?! Skulle tippa på att bussarna är proppade?

Ajja, om jag har orken med mej att dra mig till stan i morgon, blir det nog stor shopping! Men jag måste hålla fingrarna i styr, måste ju spara pengar till STOCKHOLMS RESAN i sommar med Mia!(L)

Har inte så mycket mer att skriva, Puss God fortsättning.!


Bus.


Nu är det å att...

... jag sitter här i min ensamhet och glor in i väggen...
HAHa nej riktigt så är det inte, men jag har verkligen tråkigt, finns inte mycket att göra nu när all julpyntning är klar och all julmat är tillagad.
Det skulle verkligen inte sitta fel med en pojkvän som man kan sitta och mysa med i soffan under en film. Känner verkligen att jag saknar det... Har som inte hittat den "rätta" än (A)

I morgon är det JULAFTON!! PEPPAR... Hihi, bara några timmar kvar tills jag får öppna jullappar... Hoppas verkligen jag får något av det jag har önskat mig.
Nu ska jag fortsätta med att göra INGENTING.

Bus.

Härligt med Jul!

Jag kan lova att jag har hur mycket julstämning som helst! Vill inte att julen ska ta slut, allt är så fint och mysigt!
Vaknade upp i morse runt 10 och hoppade direkt in i duschen, skulle följa med pappa till stan för att köpa de sista julklapparna och fixa ett nytt ID-kort till mig! Tur för mig att det bara är jag och de som sitter i affären som kommer att se bilden! (A)
Om jag har tur, får jag kanske köra bil ikv !!! ;D HAha men vi ser ju.

Puss, God Jul och Gott Nytt år alla!

Bus.

Mys

Vaknade kvart i åtta i morsen, för vi skulle gratta min lillebror som blir 13 bast idag! Grattis till honom. Efter vi grattat honom smög jag tillbaka till min varma säng och somnade om, jag vaknade inte förrän kvart i 12.  Idag blir det att julpynta hela huset med en massa tomtar, riktigt mysigt att göra det med familjen, med alla ljus som är tända och julmusiken.
Bara 4 dagar kvar till Julafton! Känner mig som ett litet barn, längtar otroligt mycket tills när Jultomten kommer med massa klappar (A)  PEPP!!

Sedan efter Julafton är det bara att peppa inför NYÅRS!! :D

Sista måndagen...

innan jullovet! Yes YES!! Det känns som att den här veckan kommer gå segt!!
 Planering:

Måndag: SKOLA - Hitta på ngt?
Tisdag:  SKOLA - Chilla hemma
Onsdag: SKOLA, ska ha drama på svenskan, ev. sång? - vänner
Torsdag: SKOLA, forts. på svenskan? - Har inget planerat.
Fredag:  JULLOV!!!!!!!

 Det var så länge sen...


Mia <3

Ja ni, ikv blev det att mysa med Mia och se film! Var verkligen jätte länge sedan vi var med varandra! Vi gick till ICA och sedan hem till henne.
Vi har redan börjat planera vad vi ska göra SOMMAREN 09!!  Kommer äga så fett mke!! Men än så länge är det hemligt. Det känns lite fel att tänka på sommaren nu när snön äntligen har kommit och backen väntar! I vinter ska det bli mycket snowboard och slalom! Så härligt!

Nej nu måste jag verkligen ta och lägga mej, (iaf försöka!) ska upp tidigt i morgon, Skola ni vet ;) =(.

Simma lugnt!

Bus.

Mys söndag

Idag är söndag, rätt härlig dag att varva ner på efter helgens festligheter. Firat Jenny och firat min lilla syster! Man måste ju tänka på hälsan nu innan jul ;) (A)

Ikväll har jag absolut inga planer alls! Vi får se vad jag hittar på, kanske ringer L och fråga om hon vill busa hihi :] Har inte så mycket mer att säga, eller jo, min syrra fick ABBA Hits på singstar och det har vi suttit och sjungit nu i någon timme. Hihi,  mkt roligt!
Hare gött nu alla där ute!

Bus.

Oj oj oj

Det var en vecka sen sist jag skrev (A) Jag är verkligen dålig på det här! Anting har jag haft för mycket tid i veckan och inte ens tänkt på bloggen, eller så har det varit att jag har haft för lite tid.
Igår firade jag min tremening och älsklings vän Jenny, hon fyller 18 idag FFS!! Grattis på henne!!

Ikväll kommer jag nog att ha tråkigt, har inga planer alls på vad jag ska göra. Hoppas det är någon som är hemma!

Ha en bra lördag kväll!

Bus.

Lördag gott folk!

Jag har verkligen inte orkat skriva i veckan (A) det känns som jag säger det jämt :(
Iaf, idag blir det kalas för fulla muggar, ska nämnligen fira tre familjemedlemar idag.!! :D Ska verkligen bli roligt att träffa släkten igen! Det var ett tag sen sist.

Igår var jag med ÄLSKJENNY och några till! :D VI hade asroligt, vi satt hemma hos hennes kille och såg film, sen drog vi ut, hihi, det blev lite snöbollskrig och det slutade med att killarna jagade oss och knuffa ner oss i en snöhög. Det var synd att vi inte var lika starka och kunde knuffa ner dem! :(  Måste nästan göras om så vi får våran hämd?! ;)

Ha en bra Lördag! Puss!

Bus.

Onsdag babe!

Idag äre Onsdag , hihi (A)
Nee, men idag blir faktiskt min kompis 16 år!! ( kaaarinnn.blogg.se) Grattis till henne. Senare ikväll ska jag och C dra till K för att fira henne. Hoppas hon gillar presenterna (A)


Hihi, annars idag har jag varit på skolan, fick sluta 14.10 MKT BRA!! Tog bussen hem och när jag kom hem fick jag smaka nybakta bullar!

Bus.

RSS 2.0