Måste bara säga att...

... jag nog måste vara VÄRLDENS GLADASTE MÄNNISKA PÅ JORDEN JUST NU!!!! <3 
Har haft en underbar dag idag, det går inte att beskriva!

Kan blogga lite senare eller i morgon när jag har landat på jorden igen! SVÄVAR PÅ MOOOLN !! (L)

KÄR!!

Låten är mycket bättre så här, och saken gör det inte lättare att Måns e så satans snygg.. ! <3


HALLOJ

Hejsan världen!!! Hur mår ni idag? Jag mår verkligen KALASBRA!! ÄR inte trött ett dugg, utan jag är JÄTTE pigg :D Och det är soligt ute! :D

Uppdaterar senare idag!

090320

Hejsan! Har varit trött hela dagen idag, vet inte varför jag inte kan sova...? Vaknade ungefär efter varannan timme...

Men annars idag har jag varit på skolan. Började med MATTE B och slutade med FYSIK A... Ajja, går man teknik så går man... När jag kom hem vare bara att lägga sig och vila med andra ord, sedan göra mig iordning för kvällen.!



peace out!

BildBOMB

Här kommer lite bilder från friluftsdagen i tisdags! <3

                           


Tack för en underbar dag i Galtis! <3

090315

Söndag idag då! Det jag har hunnit göra idag är att jag har varit ute och gått och sedan kört lite bil med pappa! Det är verkligen jätte svårt att köra i de här vädret!! Det är AS SOLIGT och sedan töar det, alltså det är vatten/slask/snö på vägen, och bilen slira och höll på, ajja, ska försöka att inte köra så mycket i slask(A)

Ikväll, jaa då händer det nog inte så mycket, ska försöka få tag i Mia, men om det inte går blir det nog att se TV eller se någon film.

TAGGA SKOLA I MORRN???

Myskväll!

Ikväll blev de myskväll med Lina & Johan. Jag kom till Lina ca kvart i sju, och sedan satt vi och pratade och gick på ICA. Lite senare kom Johan till Lina ( efter några lååååånga telefonsamtal!!) Vi såg lite melodifestival, tycker att Måns skulle ha vunnit, men Malenas låt La viox var inte så dålig, men jag tror det kan slå igenom stoort i EUROPA!

I morgon, jaa då händer det nog inte så mycket, ska nog mest ta det lugnt osv...

Ha en bra kväll / natt??

Party!

Hejsan hoppsan :D!! Ikväll är det party som gäller, känner verkligen att det ska bli kul att träffa" liite andra personer" än dem man är van att träffa.
Annars, idag har det inte hänt så mycket, har varit mest trött och lite seg hela dagen.... Dagen började med matte inte mitt favorit ämne, men det funka. Sedan hade vi bild, vilket var as kul!  Sedan lunch - engelska - fysik! Sedan var dagen slut 14.35!

Har inte så mycket mer att skriva för tillfället! Hoooj!

Orka int...

Är verkligen jätte trött efter skolan?! Vad beror det på? Jag sover ändå 9 timm/natt, men är ändå sjukt trött?!

Haha, idag på idrotten åkte vi madrass!! Asroligt! Vi skulle försöka slå rekord med att åka 17 pers på en madrass!! Haha, men då var det ingen "vanlig" madrass utan en lite större, ungefär en sån man har inne på idrotten( ÄR SÄMST PÅ FÖRKLARA!) Men iaf, det var ändå riktigt roligt, men fick Viktorias rumpa mitt i ANSIKTET!!! Jag sa till hon men akta mitt ansikte!! Men dåå trycker hon bara ner ännu mer! Ajja, hon blev som hon vart <3



TAGGA??

Tagga SLEEP OVER PARTY ikv :D Ska vara med världens härligaste människorn, nämligen PEOPLE IN TE1B!! Iaf några av dem ikv!!
Haha, undrar om jag kommer sova mycket i natt?? Haha, de är frågan!

Kanske hinner uppdatera lite innan jag far, men vi får se! PUSS!!

RSS 2.0