Värme = love

Nu kände jag att jag skulle ta och uppdatera här lite! Har ju varit otroligt varmt de senaste dagarna och jag har legat ute och pressat och badat! Kan ju säga att det har lönat sig! Har nog aldrig varit så här brun som jag är nu! OMG... Mitt mål i sommar är att bli brunare än Magnus! Men jag tror det är lika bra att glömma....

Annars då, joo jag saknar mina sötnosar som är i STHLM! Kom hem NU?! Justja, kommer att sova i stugan från måndag till onsdag... Alltså, ingen dator...

 

Hahaa....

Saknar er!

Kom hem nu! Jag behöver er!


Nu är det så att...

... jag inte kommer att uppdatera bloggen så ofta nu när det är strålande väder ute! 30+ och sol är min grejj!  Kan kanske uppdatera OM det nu skulle hända ngt jätte spännande eller roligt! ;) Nu kommer Mange Hoj! ♥

Soo

Äntligen har jag tid att sitta vid datorn!

Midsommar (fredag):
Dagen började med att jag vaknade runt 12 och gick upp och duschade. Sedan åt jag lunch med familjen och sminkade mig etc. Sedan bar det av till min kompis Amanda , där vi var bjudna på mat! Gud vad vi åt alltså! All mat var hur god som helst!
Efter vi ätit, rullade vi ut på hennes gård där vi först hoppade lite studsmatta och sedan gick vi och fotade. Blev mycket fina bilder! Till efterrätt fick vi gräddtårta med massor av jordgubbar på! Hur gott som hälst, jag älskar jordgubbar!
Vi vart lite trötta av all mat men vi spelade någon slags brännboll med vårar brorsor och sedan såg vi film!

När vi kom hem var kl halv 1 och jag startade en film. Fick då ett sms av min älskling där han undrade om han fick komma, och ja, självklart fick han de! Så klockan 2 på natten kom han in iskall in i mitt rum och la sig i sängen med mig! Tur att man e varm!

Lördag:
Min moder väckte oss halv 12, trött som jag var steg jag upp och duschade, när jag kom tillbaka hade älsklingen somnat om, så jag väckte honom igen. Vi gick ut på våran altan och åt lunch, sedan for vi till min stuga! När vi väl var framme gick vi på en lite promenad och sedan solade vi.
Senare på kvällen blev det god middag igen, vi åt så det nästan kom ut genom öronen! Haha... Vi vilade maten och sedan skulle vi ut och fiska. Det gick inget vidare, helt stendött, men mange fick napp, men den slapp...
Vi kom hem till mig senare på kvällen, då såg vi film och pratade. Sedan läggdags.

Söndag:
Manges brorsa ringde och väckte oss kl 11, så mange drog på en gång. Själv hoppade jag in i duschen och sedan solade jag i någon timme. Efter lunchen drog vi till min farmor och farfar, solade även där. Vi blev bjudna på middag igen! Senare när jag kom hem vid sju, så var jag med min vän Anna! Var ett tag sen, men vi chillade i hennes soffa och såg teve! MYSIGT VÄRRE!


Ja ni, det där var min helg! Har tyvärr inga roliga bilder, men Amanda ska skicka några senare!

Hoooj ♥

Älskling :]






SOOL

ÄNTLIGEN!! Gud vad jag har längtat! Har legat och solat hela dagen och inte haft tid till dator förräns nu! Ikväll spenderade jag kvällen med Karin och Clara!! Det var mycket roligt, det var ett tag sen! Men jag saknade älsklingen hela tiden :] ♥ Får nämligen inte träffa han förrän på lördag :(...

Puss?


DU, älskling!

17/5 - 17/6

1 underbar månad med dig älskling! Fler ska det bli, du betyder så förbannat mycket för mig, jag kan inte beskriva
det med ord. Du är hela min värld, försvinner du rasar allt! Jag älskar dig så mycket, jag får fjärilar i magen av varje sms, i mina tankar finns bara du! Du är allt älskling ♥



Jag är mysig!

Nu så, nyss duschat. Har nyss hjälp min moder med att plantera blommor och sedan hjälpt till med lite annat ute! Sedan spelade jag kroket med Oskar och hans kompis, JAG VANN YES!! haha

Annars så har jag inte gjort så mycket mer. Igår for jag o mange och köpte chips och sedan satt vi bänkade i soffan framför teven. Mysigt.

Ikväll blir det iaf Isabell! 

Bilden är tagen från hennes blogg:  


Tråkigt

Måste säga att jag både är hungrig och har tråkigt... Varför bor jag i Skellefteå där det inte finns någonting att göra? Är man under 18 finns det ännu mindre att göra.... FY FY

Men ikväll ska jag iaf övernatta i Ursviken hos sötmaggan <3 Annars är mitt liv och sommarlova lika tråkigt fortfarande ;)

hooj


Tisdag

Japp, nu har man haft sommarlov i en vecka, har man gjort något vettigt? NAE, inte har jag de inte. Men de är så förbaskat dåligt väder ute, man får som ingen pepp på att göra nånting längre! Fy fy....

Nu på morgonen har jag hunnit med att göra lite mat till skitungarna här hemma och sedan hunnit sjunga singstar med Fanny, måste ju säga att jag är lätt bäst på det!

Jag är däremot väldigt avundsjuk på alla er som har jobb nu i sommar! Seriöst, vad ska jag göra när alla andra jobbar? Jag vill också ha pengar, jag kommer leva på MAX 700 kr nu i sommar, verkligen FAIL FAIL FAIL... USCH men satan nästa år ska jag jobba hela jävla sommarn och bli rik! Mohaha

Nej nu ska jag och Fanny fika ♥


Natti

Nej nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket och sova lite. Det finns inget härligare än att sova när man hör regnet smattra mot rutan!

Sov gott ! ♥


Min kväll...

... har jag spenderat med Isabell och Johan. Vi började med att gå ut och gå men det började regna, så vi drog in på Hemköp och köpte dricka och chocklad!!
Sedan gick vi hem till isabell och raggade på randoms från hennes msn  HAHA (A) och sen tog vi mycket fina kort med hennes systemkamera! Bilder kommer KANSKE snart, det beror på om Isabell orkar lägga in dom på sin dator! Så vi får se hur det blir med det!

Annars så saknar jag min älskling, och just nu har jag inget att göra!! lalalalalalalalaa .... Opps (A)

Nee nu ska jag skriva lite mer seriöst, men jag orkar inte ..... HOOJ

Viktoria älskling kom hem nuu!!! ♥



Godmorgon!

Godmorgon allihopa, har tillbringat natten i våran husvagn på gården. Det är jätte skönt att sova i den, för allt är verkligen kålsvart även fast solen lyser utanför. Jag somnade halv 12 igår och vaknade 12 idag (A) Man sover verkligen jätte bra!

Idag har jag inte hunnit planera nånting, vi får se vad jag hittar på. En sak som är säker, JAG LÄNGTAR EFTER SOLEN!!!


Kärlek

Lars Magnus Lundgren - 17 / 5 ♥



Du får mig att le bara av att se på dig, ingen annan kan få mig att må så bra som när jag är med dig! Du är något speciellt, något dyrbart. Det finns inget bättre än dig

Du gör mig lycklig älskling, jag älskar dig! ♥






Lördag

Godagens alla! Ska berätta lite om vad jag gjorde igår. Vaknade runt åtta och klädde mej och for och såg min bror och systers skolavslutningar. Måste säga att "småbarnen" var mycket fina! Det var också roligt att se de andra som gick ut nian förra året. Var ett tag sen!!

Senare for vi hem och åt lunch och jag bytte om och åkte buss hem till mange. Hans bror och hans tjej hade bjudit över oss på middag vid 18.00.  Efter middagen såg vi bio, Terminator Slavation, tyckte de andra filmerna var bättre (A). Sen så har jag varit på Moröbacke! Satan, tur att jag inte bor där, hittar knappt ut därifrån (A) Allt ser ju precis likadant ut (A)!

När vi kom hem så tittade vi lite på hans får Bosse! Japp, dem ska väl ha fåret ett tag (?) Jag orkade inte fara hem så jag spenderade natten hemma hos mange.

Nu är jag hemma och har mycket tråkigt, ska kanske ut och gå ett tag innan det börjar regna? Ajja vi får väl se!

Hoj!

Dagens låt:
 

Hurtbulle

Jag måste säga att jag var hurtig i morse! Eller klockan var 1 men ändå! Jag for ut och sprang i ca 45 min och sedan gjorde jag lite gympa på min pilatesboll. Känner mig riktigt duktig ialla fall.

Synd att det är så dåligt väder nu när det är sommarlov! Vill ju ha sool hela tiden ju och värme!!! Vars tog det bra vädret vägen?! Saknar det verkligen!

Nej nu ska jag ta och göra någonting vettigt!

Hoj ♥


Hihi

Hejsan hoppsan. Hur är läget med er? Med mig är det nog bra, tror jag ;)? Iallafall var jag med mycket trevliga människor och hade det mycket roligt. Natten slutade hos min älskling och dagen idag började där!

Idag har jag varit seg hela dagen och inte orkat göra något! Nu ikväll har jag busat/chillat med isabell <3. Vi drygade vid datorn och skrattade lite smått.

Just nu sitter jag och pratar med min älskling ♥ Hooj!

Måste få tacka

TE1B för ett otroligt bra läsår! Ni är något alldeles extra!

Stiligast i schtaan!


Haha

Jag har visst tagit långhelg från bloggandet ser jag... Fy skäms. Har verkligen inte haft lust att blogga, har som inget att skriva om. Men något ska jag nog komma på!

Hade vattenkrig idag på skolan, hade planerat att inte vara med och bli blöt eftersom jag åker buss till och från stan... Men iaf, jag fick ändå vatten på mig, men lite småroligt var det ändå. De andra i klassen blev mycket blöta och Pierre, Johan, Lina, Viktoria och Isabell badade iaf. Lina hade oturen att bli ikastad i vattnet 3 ggr!!!

I morgon är det skolavslutning, fatta att vi redan har gått ett helt läsår? Tiden har gått så sjuuuukt fort, förstår som inte vars tiden tagit vägen! Kommer sakna folk mer än andra nu under sommaren, men ni vet ju såklart vilka ni är! <3
Nu taggar jag 18 år om 313 dagar!!

Hooj!

Vem är det som är mästerfotografen? - Jag



Klicka på bilden kommer ni till en låååt ;)

Sista torsdagen i 1:an

Hejsan, chill dag idag. Började 10.05 och slutade 14.30... Har inte överansträngt hjärnan idag vilket känns skönt!
Ikväll har jag vare med den här underbara bruden! Vi har busat och skrattat och gått broarna! Men inte kul när jag fick lite senadrag i fötterna när jag skulle fara hem.....



Hihi jag längtar tills i morgon :]♥

Justja, har fått veta lite betyg idag, men jag kan ju lugnt säga att jag är besviken på mig själv.....

Oops - Boobs?

Jag suger verkligen på att uppdatera. Men som sagt, det händer inget roligt! Ikväll har jag varit med mange och vi gjorde det gamla vanliga o bla bla bla .... Hahah.

Men annars idag så har jag klippt håret, blev jätte nöjd men håret vart en ANING för kort!! Ajja tur att hår växer ut igen! Nu är det bara 1 vecka  kvar innan det är sommarlov! Taggar verkliiiiigen! Ska bli så sköönt med lite ledighet! :)

Men nu hade jag tänkt sova, ska göra ett NK prov i morgon som jag inte pluggat ett skit till! (A)

PussHOooj! ♥

What should I do if I didn´t have you?

Hejsan svejsan, dålig uppdatering igen!! Men det är så att det har varit kalasbra väder hela helgen som verkligen gillas skarpt! Helgen har jag spenderat ute i solstolen och pressat! Annars har jag varit med Clara och Mange :]

Hade nationella i matteB idag, jag tycker provet gick väldigt bra! Men vi får se hur det gick när jag får veta resultatet! Det jag är nervös över är om jag klarar G på fysiken.... Känns verkligen som att jag fick ig på nationella....

Men inga sura miner över det, ska ju klippa håret i morgon! Längtar! :)<3

Saknar verkligen tiden då det var E C K <3


RSS 2.0